Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Adliye’ye Veda Ziyareti

Vali Aksoy,  Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Başsavcısı ve Başsavcı Vekillerine Veda Ziyaretinde Bulundu. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  Aydın Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı..

Adliye’ye Veda Ziyareti

Vali Aksoy,  Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Başsavcısı ve Başsavcı Vekillerine Veda Ziyaretinde Bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  Aydın Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça’ya, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Başsavcıvekilleri Erdal Yücel ve Hasan Gündüz’e veda ziyaretlerinde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy’u kapıda karşılayan Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça,yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, birlikte Kocaeli’de  hizmet etmekten onur duyduğunu belirtti.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ile Başsavcı vekilleri Erdal Yücel ve Hasan Gündüz, ilimizde görev yaptığı süre içinde önemli hizmetlere imza attığını belirterek, teşekkür ettiler ve yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Vali Hüseyin Aksoy ise, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça’ya ve Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ile Başsavcı vekilleri Erdal Yücel ve Hasan Gündüz’e  uyum içinde birlikte Kocaeli’ye hizmet etmekten duyduğu memnuniyetini belirtti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL