AFAD’da İZDES değerlendirme toplantısı

Kocaeli AFAD’da İZDES Değerlendirme Toplantısı AFAD 81 İl Projesi kapsamında Kocaeli AFAD’da İZDES değerlendirme toplantısı yapıldı.   İçişleri Bakanlığından Vali Mülkiye Başmüfettişi Salim Demir başkanlığında Şube Müdürü Fatih Aluçdibi ve..

AFAD’da İZDES değerlendirme toplantısı

Kocaeli AFAD’da İZDES Değerlendirme Toplantısı

AFAD 81 İl Projesi kapsamında Kocaeli AFAD’da İZDES değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

İçişleri Bakanlığından Vali Mülkiye Başmüfettişi Salim Demir başkanlığında Şube Müdürü Fatih Aluçdibi ve AFAD Grup Başkanı Mehmet Dülger’den oluşan İZDES inceleme ve değerlendirme ekibi Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Dursun Balaban’ın da iştirak ettiği Kocaeli AFAD ziyaretinde İZDES heyetini İl Müdürü Salim Tekoğul ve AFAD Şube Müdürleri kapıda karşıladı.

AFAD kurumsal kapasitesiyle ilgili tespitleri ve çalışmaları barındıran değerlendirme toplantılarında AFAD ile ilgili belirlenen soru başlıkları cevaplandırıldı. Hizmet binasında incelemeler de yapan heyet, Eylül ayı teması olan afet ve acil durum çantası önünde ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sakarya AFAD İl Müdürlüğündeki incelemeler ardından İlimize gelen heyet, proje kapsamında İZDES değerlendirme toplantıları için Trabzon’a gitti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL