AFAD’dan temel KBRN eğitimi

Kocaeli AFAD’DA KBRN Farkındalık Ve Şüpheli Posta Eğitimi Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde KBRN farkındalık ve şüpheli paket eğitimi verildi. Kocaeli AFAD, çeşitli kurum ve kuruluşların personeline KBRN farkındalığı kazandırmak ve şüpheli..

AFAD’dan temel KBRN eğitimi

Kocaeli AFAD’DA KBRN Farkındalık Ve Şüpheli Posta Eğitimi

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde KBRN farkındalık ve şüpheli paket eğitimi verildi.

Kocaeli AFAD, çeşitli kurum ve kuruluşların personeline KBRN farkındalığı kazandırmak ve şüpheli postalara dikkat çekmek üzere temel KBRN eğitimi verdi.

Eğitimin açılışında KBRN eğitiminin önemine vurgu yapan Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, yoğun ilgi dolayısıyla katılımcılara teşekkür etti.

KBRN içerikli tehdit ve tehlikelerine karşı alınacak önlemlerin de aktarıldığı eğitime ilgi büyük oldu.

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü personeli Kimya Mühendisi Duygu Bayraktar Şat’ın öncülüğünde gerçekleşen eğitimlere arama kurtarma teknisyenleri Bülent Demir, Mustafa Serbest ve Mehmet Akgün de destek verdi.

Birçok kurumdan toplam 125 personelin katıldığı eğitimlerde kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer tehditler yanında şüpheli paket başlıklarında ayrı ayrı sunumlar yapıldı. Sunumlarda, KBRN tehdit ve tehlikelerine karşı müdahale kapasitesinin arttırılması amacıyla heryıl gerçekleştirilen bu eğitimlerin, farkındalık kazandırma yanında hazırlıkların toplumun tüm kesimlerini içine alma gayretini de barındırdığı ifade edildi.

 

AFET VE ACİL DURUM ÇANTASI TANITIMI

            KBRN farkındalık ve şüpheli posta eğitimi sonunda katılımcılar AFAD İl Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çekilerek Eylül ayı teması olan afet ve acil durum çantasıyla ilgili İl Müdürü Salim Tekoğul tarafından bilgilendirildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL