Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

AFAD’dan teşekkür ziyareti

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 27 Temmuz’da aşırı yağış sonucu Gebze Ballıkayalar bölgesinde yaşanan sel afeti dolayısıyla mahsur kalan 24 vatandaşın kurtarılması operasyonuna destek veren İstanbul Sancaktepe 4 üncü Kara Havacılık..

AFAD’dan teşekkür ziyareti

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, 27 Temmuz’da aşırı yağış sonucu Gebze Ballıkayalar bölgesinde yaşanan sel afeti dolayısıyla mahsur kalan 24 vatandaşın kurtarılması operasyonuna destek veren İstanbul Sancaktepe 4 üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kara Havacılık Alay Komutanı Albay Tayfun Ülbegi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Eğitim Şube Müdürü Selim Biçer ve AADYM Şefi Hüseyin Çakırca katıldı.

Yaşanan sel afetindeki operasyon detaylarının değerlendirildiği, operasyon kabiliyeti ve kurumlararası koordinasyonun ele alındığı ziyarette, Alay Komutanlığındaki teknik donanım konusunda Kocaeli AFAD yetkililerine bilgiler verildi.

Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, ziyaretin, yaşanan sel afetindeki müdahale koordinasyonunu değerlendirmek ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere yapıldığını vurguladı. Acil durum operasyonlarında hızlı hareket etme zorunluluğu bulunduğunu ifade eden Tekoğul, “Operasyonun başarıyla tamamlanmasında helikopter desteğinin başat rolü oldu. Hava koşullarındaki riskleri göze alarak yardım talebimize anında karşılık veren ve kurtarma helikopterine motor diyen Tayfun Albayımıza ve onun şahsında Kara Havacılık Komutanlığı kurtarma ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

4 üncü Kara Havacılık Alay Komutanı Albay Tayfun Ülbegi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ziyaretin kazandırdığı samimiyetin, operasyon kabiliyetimize direkt katkı yapacağı kesindir. Bu nedenle ziyaret için İl Müdürümüz ve ekibine tekrar teşekkür ediyorum. Bizler, her zaman ve her yerde tüm arkadaşlarımızla göreve hazırız. En zor zamanlarda tüm gücümüzle milletimizin yardımına koşmayı görev biliyor, bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL