“AGD İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi”

Halıcı: “Yeni Nesilleri İnşa Etmede Sorumluluğumuz Var”   Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi eylül ayı çalışmalarını değerlendirdiği il divan toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Sabah 8:00’da Körfez ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya, Anadolu..

“AGD İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi”

Halıcı: “Yeni Nesilleri İnşa Etmede Sorumluluğumuz Var”

 

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şubesi eylül ayı çalışmalarını değerlendirdiği il divan toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Sabah 8:00’da Körfez ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya, Anadolu Gençlik Derneğinin il ve ilçe yönetimleri katıldı. Toplantı, yapılan kahvaltının akabinde başladı. Toplantının açılış konuşmasını derneğin Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneğinin İl ve ilçe teşkilatlarına hitap eden Halıcı; derneğin misyonuna vurgu yaparak tüm insanları hiçbir ayrım gözetmeksizin derneğin temsilciliklerine beklediklerinin altını çizdi. Bu hususta AGD teşkilatlarına sorumluluğunu hatırlatan Halıcı’nın konuşmasının satır başları şöyle:

“Çalmadık Kapı Bırakmayalım”

“Bizler gönüllü bir hareket olarak yaptığımız işleri belirli bir bilinçle yapıyoruz. Bizim bir hedefimiz var: Anlam arayışı olan gençlerin ellerinden tutmak ve onlarla hemdert olmak istiyoruz. Onlarca yıldır Ortaokuldan üniversitelere kadar pek çok genç kardeşimiz ile tanışıyor, onlarla yeni bir süreç inşa ediyoruz.

Dernek çalışmalarımız bünyesinde hem kendimizi eğitiyor hem de kardeşlerimizin eğitimine katkıda bulunuyoruz. Bu hususta üzerimize düşeni yapmaya her zamankinden daha fazla mecburuz. Çalmadık kapı bırakmadan tüm kardeşlerimize ulaşmak suretiyle yeni çağın getirdiği onlarca sorunun üstesinden gelmeliyiz.”

“Bunun İçin Varız”

“AGD bugüne kadar maddi ve manevi pek çok konuda bu milletin evlatlarını inşa etme yolunda büyük gayretler göstermiştir. Yeni nesilleri inşa etmedeki sorumluluğumuz devam ediyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıları aşmada tüm teşkilatımız ile seferber olmak için varız. Allah’a hamd ediyorum ki Kocaeli’mizin 12 ilçesinde de kardeşlerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Onlardan gelen güzel haberleri işitiyoruz. Bugün de burada geçmiş ay çalışmalarımızı değerlendirmek ve bu çalışmaları arttırmak için toplantımızı icra ediyoruz.” dedi.

İlçe başkanlarının da söz aldığı toplantı, rapor müzakereleriyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL