Genel Güncel Manşetler

AGD Kocaeli’den Şehitler Gecesi Proğramı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Körfez İlçe Temsilciliği’nin organize ettiği ‘Şehitler Gecesi’ programı 18 Şubat Cumartesi akşam saat 20.30’da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. DOPDOLU PROGRAM ‘Şehadet bir çağrıdır, nesillere çağlara’ temasının..

AGD Kocaeli’den Şehitler Gecesi Proğramı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Körfez İlçe Temsilciliği’nin organize ettiği ‘Şehitler Gecesi’ programı 18 Şubat Cumartesi akşam saat 20.30’da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

DOPDOLU PROGRAM

‘Şehadet bir çağrıdır, nesillere çağlara’ temasının ön plana çıkarılacağı etkinlikte, İlahiyatçı-Yazar Muzaffer AKTÜRK konuşmacı olarak katılacak. Programda ayrıca; Kur’an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi, AGD Ortaokul Komisyonundan Büyük Yaşayanlar gösterisi, şiir ve dualar yer alacak.

MANEVİ İKLİM

Etkinliğe tüm Körfez halkını beklediklerini ifade eden AGD Körfez İlçe Temsilcisi Arkın Cenğiz, Körfez’in milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıkan bir kent olduğunu belirtti. Cenğiz, “Halkımızı 18 Şubat cumartesi akşamı bu manevi iklime bekliyoruz. Birbirinden güzel etkinliğimizde Körfez halkı bizleri yalnız bırakmayacaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL