AHBAP Kocaeli Sokak Ahbaplarını Unutmadı

AHBAP Kocaeli yarıyıl tatili nedeni ile Kocaeli Üniversitesi’nde bulunan sokak ahbaplarına mama yardımında bulundu. Kocaeli Üniversitesi’nin yarıyıl tatiline girince sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler de evlerine gitti. Öğrencilerin beslediği sokak hayvanlarının..

AHBAP Kocaeli Sokak Ahbaplarını Unutmadı

AHBAP Kocaeli yarıyıl tatili nedeni ile Kocaeli Üniversitesi’nde bulunan sokak ahbaplarına mama yardımında bulundu.

Kocaeli Üniversitesi’nin yarıyıl tatiline girince sokak hayvanlarını besleyen öğrenciler de evlerine gitti. Öğrencilerin beslediği sokak hayvanlarının aç kalmasını istemeyen AHBAP Kocaeli ekibi, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde mama dağıtımı yaptı. Sokak hayvanlarına ‘Sokak Ahbapları’ ismini veren AHBAP Kocaeli ekibi bütün sokak ahbapları ile yakından ilgilendi.

SOKAK AHBAPLARININ YANINDA OLDUK

Bütün sokak ahbaplarını önemseyen destekçilerine teşekkür eden AHBAP Kocaeli İl Temsilcisi Devrim Aşan, “Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören arkadaşlarımızın tatile çıkması ile kampüste yalnız kalan sokak ahbaplarının yanında olduk. Kampüsteki dostlarımıza mama dağıtıp sokak ahbapları ile yakından ilgilendik.” dedi. Dağıtılan mamalar dışında 45 kilo da Kocaeli Üniversitesi Doğa ve Hayvan Kulübüne bağışladıklarını belirten İl Temsilcisi Aşan, sokak ahbapları ile her zaman ilgileneceklerini belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL