Genel Güncel Manşetler Yaşam

AHBAP Kocaeli Yanan Ormanların Peşinde

AHBAP Kocaeli, yaz aylarında yanan Ayvalık Şeytan Sofrası’na ağaç dikmeye gitti. Haluk Levent öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında..

AHBAP Kocaeli Yanan Ormanların Peşinde
AHBAP Kocaeli, yaz aylarında yanan Ayvalık Şeytan Sofrası’na ağaç dikmeye gitti.
Haluk Levent öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaz aylarında yanan Ayvalık Şeytan Sofrası’na Tüm Türkiye’den AHBAP’lar gitti. AHBAP Kocaeli de etkinliğe katılım göstererek önceki gün Haluk Levent’le birlikte Ayvalık Şeytan Sofrası’na gitti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile koordineli çalışan ekip, yanan bölgeye yüzlerce gönüllü ile 33 bin fidan dikimi yapıldı.
HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK
Gittikleri etkinlik sonrası bir açıklama yapan AHBAP Kocaeli İl Temsilci Vekili Devrim Aşan, “Türkiye’den yüzlerce gönüllü Ayvalık Şeytan Sofrası’nda buluştuk. AHBAP Kocaeli olarak biz de yerimizi aldık. Kocaeli’nin her ilçesinden gönüllülerimizle gece yarısı yola çıkarak sabah Ayvalık’a ulaştık. Genel Başkanımız Haluk Levent öncülüğünde yanan ağaçların yerine yenilerini diktik. Sosyal sorumluluk projelerimiz hız kesmeden devam edecek. Projelerimize çok güzel dönüşler alıyoruz. Platformumuza katılan yeni üyelerimizle yakından ilgileniyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizde gönüllü olarak yer almak isteyen vatandaşlarımız bize sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir.” dedi.
GEBZE’Yİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ
AHBAP Kocaeli İl Temsilci Vekili Devrim Aşan’dan sonra AHBAP Kocaeli Gebze İlçe Temsilcisi Özkan Koç bir açıklama yaptı. Koç, “Gebze ekibi olarak biz de Genel başkanımızı yalnız bırakmadık. Gebze’de ve Kocaeli’de sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantısına bu hafta Gebze ev sahipliği yapacak. Gebze için elimizden gelen bütün güzellikleri yaparak Gebze’yi güzelleştireceğiz. Biz AHBAP gönüllüleri olarak Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca’da aktif şekilde çalışıyoruz ve çalışmalarımızı son sürat devam ettireceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL