Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“AHBAP Kocaeli’den Ata’ya Fidan” kilitlendi AHBAP Kocaeli’den Ata’ya Fidan | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

AHBAP Kocaeli’den Ata’ya Fidan

AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı 10 Kasım dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için fidan dikti. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı, Kocaeli..

AHBAP Kocaeli’den Ata’ya Fidan

AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı 10 Kasım dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk için fidan dikti.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde AHBAP Kocaeli İl Başkanlığı, Kocaeli Nuh Çimento Vatan Ortaokulu’nun bahçesine fidan dikti. İzmit Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada 52 fidan dikildi. Fidanlara üyelerin adının verildiğini söyleyen AHBAP Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yıl dönümünde AHBAP Kocaeli olarak daha önce kütüphane kurduğumuz okulun bahçesine 52 fidan diktik.

EN GÜZEL DETAY

AHBAP Kocaeli İl Başkan Yardımcımız Melisa Harman’ın İzmit Orman İşletme Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği görüşmelerden sonra kolları sıvadığımız bu güzel projede hiç şüphesiz en güzel detay Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fidanıydı” dedi. Fidan dikiminin ardından okulun çevresinde de temizlik yaptıklarını belirten Başkan Vekili Aşan, sosyal sorumluluk projelerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Başkan Vekili Aşan ayrıca projeye destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL