Güncel Manşetler

AHBAP Kocaeli’den Bir Örnek Proje Daha

AHBAP Kocaeli, Kocaeli Nuh Çimento Vatan Ortaokulu’na kütüphane kurdu. Kısa bir süre önce kütüphane kurmak için çalışmalar başlatan AHBAP Kocaeli, Kocaeli Nuh Çimento Vatan Ortaokulu’na kütüphane kurdu. Kütüphaneyi kurabilmek için..

AHBAP Kocaeli’den Bir Örnek Proje Daha

AHBAP Kocaeli, Kocaeli Nuh Çimento Vatan Ortaokulu’na kütüphane kurdu.

Kısa bir süre önce kütüphane kurmak için çalışmalar başlatan AHBAP Kocaeli, Kocaeli Nuh Çimento Vatan Ortaokulu’na kütüphane kurdu. Kütüphaneyi kurabilmek için bütün Kocaeli’ye sesini duyuran AHBAP Kocaeli, kütüphane için yeterli kitapları topladıktan sonra okulda çalışmalara başladı. AHBAP Kocaeli İl Başkan Vekili Devrim Aşan Kocaeli halkından da kitap kampanyasına destek verdiğini söyleyerek, “Okulumuza kütüphane kurabilmek için önce bir kitap kampanyası başlatmıştık. Üyelerimiz ve üyelerimizin ulaştığı kişilerle kitaplarımız toplamaya devam ediyorduk. Daha sonra basında yer alan haberlerle Kocaeli halkının desteği ile binlerce kitap toplandı.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Kütüphane için yeterli kitaba ulaştığımızda okula giderek önce kütüphaneyi kuracağımız odaya boya yaptık. Öğrencileri cezbeden bir kütüphane olsun istedik. Kütüphanemizi için bize destek olan herkese teşekkür ederim” dedi. AHBAP Kocaeli Gebze İlçe Başkanı Özkan Koç ise Gebze’den gelen desteğinde bir hayli fazla olduğunu belirtti. İlçe Başkanı Koç, “ Kütüphane kampanyamız için Gebze’den gelen destek göz ardı edilemeyecek kadar fazlaydı. Yerel medyamıza bize verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için” diye konuştu. Süblimasyon Baskı Sistemleri firma sahibi Kerem Oğuz ise kütüphanenin kurulduğu okula kırtasiye malzemesi ve öğrencilere beden derslerinde giymeleri üzere forma hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL