Ailelere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içeresindeki İzmit Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi’nde bulunan psikolog yaklaşık 3 yıldan beri aile danışmanlığı ile bireysel danışmanlık hizmetinde bulunuyor. Randevu Sistemiyle Ücretsiz olan danışmanlık hizmetinden..

Ailelere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Cephanelik’teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içeresindeki İzmit Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi’nde bulunan psikolog yaklaşık 3 yıldan beri aile danışmanlığı ile bireysel danışmanlık hizmetinde bulunuyor.

Randevu Sistemiyle

Ücretsiz olan danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyenlerin 331 54 00 ve 318 00 00 numaralı telefonlardan randevu almaları gerektiği açıklandı.

Yetkililer “toplumun huzur ve mutluluğu, ailenin huzur ve mutluluğuna bağlıdır düşüncesinden hareketle ailenin kutsallığını korumak ve şehrimizde sorun yaşayan ailelere destek olmak en büyük amacımdır. Belediye Başkanımızın talimatıyla 2015 yılında faaliyete geçen Aile Rehberlik Merkezi’nde bugüne kadar 607 bireysel, 642 aileye de danışmanlık hizmeti verildi. Aile Rehberlik Merkezi bünyesinde oyun terapi ve filial terapi uygulamaları için çalışmalara da başlandı. Bu hizmetle ailelere çocuk yetiştirme konusunda büyük destek de sağlanacak” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL