AK Kadınlar Gönüllere Dokunuyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından Yaşlılar Haftası kapsamında başlatılan ’41 Gönüle Dokunmak’ projesi, devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde başlatılan proje kapsamında, İzmitli 41 yaşlıya..

AK Kadınlar Gönüllere Dokunuyor

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından Yaşlılar Haftası kapsamında başlatılan ’41 Gönüle Dokunmak’ projesi, devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde başlatılan proje kapsamında, İzmitli 41 yaşlıya İzmit turu yaptırılmış ve tarihi yerler gezdirilmişti. Yaşların büyük beğenisini toplayan projenin devamında, İzmitli 41 yaşlıya bu kez Bursa turu yaptırıldı. Programa, İzmit İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

“YAŞLILAR BAŞIMIZIN TACIDIR”

Özel rehber eşliğinde tüm gün boyunca Bursa’yı gezen yaşlılar, tarihi bölgeleri ziyaret etti. Siyasi çalışmalarının yanı sıra sosyal projeleriyle de çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Başkan Betül Yazıcı, “Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Bu bizim yaşlılarımıza yönelik sosyal sorumluluk projemizdir. Vatandaşlarımızı memnun eden bu tür projelerimizin devamı gelecek” diye konuştu. Yaşlılar, kendilerine her zaman destek olan ve özel bir gün yaşatan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL