AK Kadınlarda İl SKM Başkanı belli oldu

İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından milat olduğunu ifade ederek, “Kadın Kolları olarak on iki ilçemizde erken seçime hazırız. Tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız ve gece..

AK Kadınlarda İl SKM Başkanı belli oldu

İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından milat olduğunu ifade ederek, “Kadın Kolları olarak on iki ilçemizde erken seçime hazırız. Tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız ve gece gündüz demeden kapı kapı gezeceğiz” dedi.

24 Haziran erken seçimlerinin açıklanmasının ardından çalışmalarına büyük bir hız veren AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları, Seçim Koordinasyon Merkezilerinin yapılandırmalarını da diğer bir taraftan da sürdürüyor. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Kocaeli İl Kadın Kolları SKM Başkanlığına Elif Başyiğit’in atandığını açıklayarak, seçim takvimine göre, her anı dolu dolu geçireceklerini ifade ederek “Her günümüzü en üst seviyede ki verimle geçirerek 24 Haziran’a kadar teşkilatlarımızla çok çalışacağız. Şunu çok iyi biliyoruz ki siyaset asla tek kişilik bir oyun değildir. Siyaset bir ekip, kadro ve bir organizasyon işidir. Bundan dolayıdır ki bizler milletimiz için AK Kadınlar olarak gece gündüz çalışacağız” dedi.

“TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA SAHADA OLACAĞIZ KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından milat olduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “Kadın Kolları olarak on iki ilçemizde 24 Haziran seçimlerine hazırız. Tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız ve kapı kapı gezeceğiz” diye konuştu. Kadın Kolları teşkilatları olarak yoğun bir tempoda çalışacaklarını da dile getiren Yılmaz, “AK Parti olarak, 15 yıldır milletimizin teveccühüne mazhar olarak iktidarda halkımızın hizmetkârı olarak görev yapıyoruz. Kocaeli’de ki tüm AK kadınlar, Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaktadır” ifadelerini sarf etti.

“24 HAZİRAN SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN BİR MİLATTIR”

İl Kadın Kolları SKM Başkanlığına Elif Başyiğit’i atadıklarını da dile getiren Başkan Yılmaz, “İl SKM Başkanlığına atadığımız Elif kardeşime başarılar diliyorum. İnanıyorum ki çok başarılı bir şekilde seçim çalışmalarımızı teşkilatlarımızla birlikte yürütecektir. 24 Haziran seçimleri Türkiye için bir milattır. Bu bilinçle çalışacak ve güzel ülkemizi güzel yarınlara ulaşmasına vesile olacak tempoda görevimizi yerine getireceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. İL SKM Başkanlığına getirilen, AK Parti Kurucu Kadın Kollarında 2002 yılında başladığı siyaset hayatına çeşitli görevlerle devam eden Elif Başyiğit, Seçim İşleri, Tanıtım ve Medya, Ar-Ge gibi birçok birimde görev aldı. AK Parti Kocaeli İl Kadınları SKM Başkanlığına atanan Başyiğit, Türkiye geneli en iyi Tanıtım ve Medya ödülünü Recep Tayyip Erdoğan’dan almış, daha önceki seçimlerde de SKM başkanlığı yapmıştı. Şuanda İl Kadın Kollarında Teşkilat Başkanı olarak da görev yapmaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL