Güncel Manşetler

Ak Parti Çayırova Güler ile Devam Edecek

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı..

Ak Parti Çayırova Güler ile Devam Edecek

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, 4 Kasım Cumartesi gerçekleşecek kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için yeniden aday adayı gösterildi. Bugün Sabah saatlerinde AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Güler’e, gerçekleşecek kongrede yeniden aday adayı olması tebliğ edildi. Emre Kahraman yaptığı açıklamada “ÇAYIROVA ilçe gençlik kollarımızın kongresinde genel merkez gençlik kollarımız ve büyüklerimiz ile istişaremiz sonucunda mevcut başkan İBRAHİM GÜLER kardeşimizle yola devam edeceğiz. Hayırlı ve mübarek olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL