Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
AK Parti Çayırova'da ilk başvuru Çiftçi'den | Kocaelide Bugün

AK Parti Çayırova’da ilk başvuru Çiftçi’den

AK Parti Çayırova’da Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuru Bümyamin Çiftçi’den. AK Parti Çayırova  kurucu ilçe başkanı Bünyamin Çiftçi pazar günü saat: 15:15  yüksek katılımlı bir başvuru yaptı.İlçe teşkilatında..

AK Parti Çayırova’da ilk başvuru Çiftçi’den

AK Parti Çayırova’da Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuru Bümyamin Çiftçi’den.

AK Parti Çayırova  kurucu ilçe başkanı Bünyamin Çiftçi pazar günü saat: 15:15  yüksek katılımlı bir başvuru yaptı.İlçe teşkilatında toplantı salonunda bir konuşma yapan çiftçi 2019 yerel seçimleri için aday adayı olduğunu açıkladı.

Çiftçi’nin basın açıklamasına katılım yüksekti.Başvurusunu İlçe Başkanı Ali Osman Gür’e veren Çiftçi’ye eski ilçe yöneticileri,stk temsilcileri ile Çayırova’dan pek çok isim eşlik etti.

Çayırova AK Parti eski İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Parti kurucularından ve aynı zamanda aday adayı Servet Günay, eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ta salonda yer aldı.

Bünyami Çiftçi “Çayırova için hayırlısı ise, göreve talibim”

Çayırova’nın hizmet konusunda çok iyi noktalara gelebilmesi ve hakkaniyetle yönetilmesi için aday olduğunu belirten Çiftçi, “eğer bizim adaylığımız Çayırova için hayırlı olacaksa bu görev bize verilsin. Çayırova’nın nasıl bir şehir olması gerektiğine Çayırovalılar ile birlikte karar vereceğiz.Aldatan da olmayacağız,aldanan da olmayacağız.Bize yaraşan birlik ve beraberlik içinde kalmaktır.”dedi.

Bünyamin Çiftçi:

1976 yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çayırova’da tamamladı. 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak yaptı. Siyasete Ak Parti’nin kuruluşu ile birlikte başladı, Çayırova Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Bünyamin Çiftçi evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL