Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Ak Parti Çayırova’da Neler Oluyor? | Kocaelide Bugün
Magazin Surmanset

Ak Parti Çayırova’da Neler Oluyor?

Ak Parti Çayırova’da yaklaşan kongreler öncesinde hareketli anlar yaşanıyor. Önceki gün Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın kongre takvimini açıklamasının ardından Kocaeli genelinde ki siyasi hareketlilik iyiden iyiye arttı. Çayırova’da..

Ak Parti Çayırova’da Neler Oluyor?

Ak Parti Çayırova’da yaklaşan kongreler öncesinde hareketli anlar yaşanıyor.

Önceki gün Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın kongre takvimini açıklamasının ardından Kocaeli genelinde ki siyasi hareketlilik iyiden iyiye arttı. Çayırova’da ise mevcut İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ı destekleyen grup durum bir adım öteye taşıyarak destek çalışması başlattı. Yaklaşık 2 aydır hali hazırdaki İlçe Başkanı Kılıç’ın karşından kulis çalışmalarının yapıldığı siyasi çevrelerce biliniyordu. Kongre takviminin netleşmeye başlamasının ardından ise bu siyasi kulisler artık açık açık yapılmaya başlandı.

PANKART AÇTILAR

Zafer Kılıç’ı destekleyen partililer ise duruma tepki göstermek adına harekete geçti ve özel bir çalışmaya imza attılar. Üzerinde “Sayın Cumhurbaşkanım Kocaeli Çayırova İlçe Kongresi öncesi adayları halkın görüşünü alıp belirlemenizi arz ederim” yazan bir pankart açan ve çeşitli noktalarda bu pankart ile gezdiler öte yandan sosyal medya üzerinden profil resimlerini Zafer Kılıç resmi olarak değiştirerek ayrı bir çalışma daha yaptılar

KULİSLER ZİRVEDE

İlk kez böylesine bir siyasi hareketliliğin yaşandığı Ak Parti Çayırova’da vatandaşlar ise şaşkın vaziyette. Daha önce Kılıç’ın görevden alınacağına dair dedikodular ve Kılıç’ın yapmış olduğu açıklama oldukça konuşulmuştu. Yapılan bu siyasi kulisler ve çalışmalar ise Çayırova’da ki İlçe Kongresinin hayli hareketli geçeceğini bir kez daha gösterdi. Kulislerde gezen bir başka önemli iddia ise Çayırova Ak Parti’de istifalar olacağı konusu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL