Güncel Manşetler

Ak Parti Çayırova’dan Gazetemize Ziyaret!

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi, Kocaeli’de Bugün gazetesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olarak icra kurulunun belirlenmesinin ardından ziyaretlere başlayan Başkan..

Ak Parti Çayırova’dan Gazetemize Ziyaret!

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi, Kocaeli’de Bugün gazetesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatı olarak icra kurulunun belirlenmesinin ardından ziyaretlere başlayan Başkan Gür ve ekibi, bölge basınını da unutmadı.

İnternet Medyası ayağını kısa süre önce hayata geçiren, yakın zamanda da yazılı medya hizmetine başlayacak olan Kocaeli’de Bugün Gazetesinin Çayırova’da bulunan ofisini ziyaret eden İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi, gazetemiz yöneticilerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlçe Başkanı Gür ve yönetimini ağırlayan Kocaeli’de Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten ve Genel Yayın Yönetmeni Ercan Özan’da yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan ve Ak Partili Yöneticilere teşekkürlerini sundular. İlçe Başkanlığı süreci boyunca Ak Parti Çayırova ailesi olarak bölge basını ile samimi ve sürekli ilişkiler içinde olacaklarını da belirten Başkan Gür: “Kamuoyunun bilgilenmesinde çok önemli bir vazife üstlenen siz  değerli basın mensuplarımızla olan ilişkilerimiz dahada artarak devam edecektir” dedi.  Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından ise İlçe Başkanı Gür, gazetemiz personeline çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL