Güncel

Ak Parti İftarda Buluştu

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara, Kocaeli Milletvekili Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz,..

Ak Parti İftarda Buluştu

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara, Kocaeli Milletvekili Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe yönetimi, Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetimi, Meclis Üyeleri, , Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve yönetimi ve mahalle başkanları katıldı.

TALUS: ZENGİNLİĞİMİZ BİRLİKTELİĞİMİZDİR

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Ramazan ayı birlik, beraberliğin ve yardımlaşmanın üst seviyelerde yaşandığı aydır. Ülkemizin ve milletimizin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde AK Parti mensupları olarak teşkilatımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zenginliğimiz birlikteliğimizdir. Birlik, beraberlik oldukça, beraberliğimizi, kardeşlik hukukumuzu pekiştirdikçe inanıyorum ki hem Başiskele, hem Kocaeli hem de Türkiye üzerimize kurgulanmak istenen bütün oyunları bertaraf edecek gücü bu şekilde sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL