AK Parti Kocaeli’de Başkan ‘Ellibeş’

Önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ak Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atandı. 31 Mart yerel seçimleri sonucu Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından uzun değerlendirmeler sonrası AK Parti’nin yeni..

AK Parti Kocaeli’de Başkan ‘Ellibeş’

Önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Ak Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atandı.

31 Mart yerel seçimleri sonucu Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından uzun değerlendirmeler sonrası AK Parti’nin yeni İl Başkanı Mehmet Ellibeş oldu.

 Mehmet Ellibeş Kimdir?

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 21 Ekim 1955 tarihinde Gölcük’ te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gölcük’ te tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Teknik Bilimler bölümünden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak Erzurum’da yaptı. Mart 1978 tarihinde Gölcük Belediyesi’nde işe başladı. Sırasıyla Tahsilat Şefi, Muhasebe Şefi, Hesap İşleri Müdürü, Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini başarıyla yaptıktan sonra sonra Mart 1989 tarihinde Gölcük Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

 Ellibeş, Gölcük Belediyesi’nde 15 yıl başkan yardımcısı olarak görev yaptı.Mehmet Ellibeş daha sonra AK Parti’den 2004-2009-2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerde Gölcük Belediye Başkanlığı’na aday oldu ve girdiği tüm seçimleri kazandı.

Mehmet Ellibeş,evli ve iki çocuk babası.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL