Genel Güncel Körfez Manşetler Politika

AK Parti Körfez seçim bürolarını açmaya başladı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, ilçe genelindeki seçim irtibat bürolarını açmaya başladı. İlk açılış, Güney Mahallesi Seçim ve İrtibat Bürosu ile gerçekleştirildi. Açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez..

AK Parti Körfez seçim bürolarını açmaya başladı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, ilçe genelindeki seçim irtibat bürolarını açmaya başladı. İlk açılış, Güney Mahallesi Seçim ve İrtibat Bürosu ile gerçekleştirildi. Açılışa; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, ana kademe yöneticileri, meclis üyeleri, milletvekili aday adayları, Güney Mahallesi Temsilcisi Mehmet Ogan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasına Filistin’de yaşananlara tepkisini dile getirerek başladı. Söğüt, “Rabbim bu mübarek ayda Kudüs’te zulme uğrayanların yar ve yardımcısı olsun. Ben inanıyorum ki; Bir gün atılan taşlar tankları aleve çalacak. İşte o gün İsrail’in yok oluş günü olacaktır. Amerika’yı, katil İsrail’i nefretle kınıyorum” dedi. Söğüt, 24 Haziran’ın önemine değinerek, “24 Haziran’ın zaferini bu kalabalığın kararlı gözlerine bakarak görebiliyorum” dedi.

 

İSRAİL LANETLENDİ

Milletvekili Yaman, “AK Parti hareketinin lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’a Körfez’den selam olsun” diyerek başladığı konuşmasına; “AK Parti, yalnız bir siyasi parti değildir. AK Parti medeniyetimizin bugünkü temsilcisidir. Recep Tayyip sadece Türkiye’nin değil, bugün yeryüzü mazlumlarının lideridir. Erdoğan dünya zalimlerine dur diyen tek liderdir. Bugün Kudüs’te kardeşlerimizi katleden İsrail ve onun efendisi ABD’yi buradan lanetliyoruz.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

AK Parti ile birlikte Türkiye 16 yılda her yönüyle 3,5 kat büyüttü. Yeter mi; Tabiki de yetmez. Yapacak çok daha işimiz var. 24 Haziran akşamı ya bu millet ya kendi ülkesi için hiçbir şey yapmayanları ya da bu ülke için kefen giyerek yola çıkanları seçecek” dedi. Milletvekili Cemil Yaman’ın konuşmasının ardından AK Parti Güney Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış kurdelesi kesildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL