Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
AK Parti’de Temayül 18 Kasım’da | Kocaelide Bugün

AK Parti’de Temayül 18 Kasım’da

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklamada Belediye Başkan Adaylıkları için yapılacak temayül yoklamasının tarihini açıkladı. Eryarsoy yaptığı basın toplantısında “Teşkilat temayülümüzü 18 Kasım Pazar günü Genel Başkan..

AK Parti’de Temayül 18 Kasım’da

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklamada Belediye Başkan Adaylıkları için yapılacak temayül yoklamasının tarihini açıkladı.

Eryarsoy yaptığı basın toplantısında “Teşkilat temayülümüzü 18 Kasım Pazar günü Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığında Antikkapı’da gerçekleştireceğiz.

Yapılacak olan temayül yoklamasında Büyükşehir için 1243, 12 ilçe belediyesi için de 1591 teşkilat mensubumuz sandık başına gidecek. Antikkapı’da yapılacak temayül yoklaması e-temayül yöntemi ile yapılacak, oylar sistem üzerinden kullanılacak.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL