Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
AK Parti’den sahur mesaisi | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

AK Parti’den sahur mesaisi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 12 ilçe başkanlarının katılımıyla İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy başkanlığında istişare ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımlarıyla Sekapark’ta gerçekleşen toplantıda..

AK Parti’den sahur mesaisi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 12 ilçe başkanlarının katılımıyla İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy başkanlığında istişare ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımlarıyla Sekapark’ta gerçekleşen toplantıda Kocaeli genelinde ortak yürütülecek seçim çalışmaları ve oluşturulan seçim stratejisi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Değerlendirme sonrası başkanlar hep birlikte sahur yaptı.

“ORTAK ÇALIŞMALARI OLUŞTURDUK”
Toplantı ile ilgili konuşan İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, 12 ilçe başkanımız ve yöneticilerimizin katılımlarıyla toplantımızı gerçekleştirdik. Önceki gün seçim stratejimizi belirlemiştik. Belirlenen stratejide12 ilçede ortak yürüteceğimiz çalışmalarımızı oluşturduk” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL