Güncel Manşetler

Ak Partili Gençlerden Kaymakama Ziyaret

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni yönetimi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve..

Ak Partili Gençlerden Kaymakama Ziyaret

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni yönetimi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni yönetimi, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan kongre sonucunda AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Emre Sarıca, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi ile birlikte Kaymakam Alkan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Kaymakam M.Asım Alkan, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni yönetimini tebrik etti. İlçe ile ilgili yapılması gereken hizmetlerin, gençlere yönelik yapılacak ve yapılabilecek projelerin konuşulduğu ziyarette Kaymakam Alkan “Dilovası İlçemiz için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi. Kaymakam Alkan yapılan ziyaretten dolayı AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Emre Sarıca ve yeni yönetimine teşekkürlerini ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL