Manşetler Surmanset

Ak Partililer Kaza Geçirdi! Okur’da Yaralandı

Konya’da meydana gelen trafik kazasında, AK Partilileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur’un da aralarında bulunduğu 1’i çocuk 7 kişi yaralandı. Edinilen..

Ak Partililer Kaza Geçirdi! Okur’da Yaralandı

Konya’da meydana gelen trafik kazasında, AK Partilileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur’un da aralarında bulunduğu 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere kaza Konya Antalya Çevre Yolu Dutlukır Kavşağı’nda meydana geldi. İddialara göre, parti çalışmaları için Konya’ya giden AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur ve AK Parti Konya İl Teşkilatı’ndan partililerin içerisinde bulunduğu Süleyman Ö. idaresindeki 42 AK 020 plakalı minibüs, Seydişehir istikametine seyir halindeyken, kavşaktan yola çıkan Ayşe K. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada minibüs yan yatarken, içerisinde bulunan Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur ve 1’i çocuk 5 kişi ile otomobil sürücüsü olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü Ayşe K. ise kaza sonrası şoka girdi. Sürücüyü vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Eski milletvekili Mehmet Ali Okur ve diğer yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla özel bir hastane ile farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan minibüs sürücüsü Süleyman Ö., otomobilin birden önüne çıktığını, kurtarmak isterken direğe çarptığını söyledi.

OKUR’UN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kaza sonrası AK Parti  Konya İl Başkanı Hasan Angı da olay yerine gelerek yaralılarla ilgilendi ve kazayla ilgili bilgi aldı. İl Başkanı Angı, eski milletvekili Okur’un durumunun iyi olduğunu belirterek, “Şu anda hayati bir tehlike yok inşallah. Hastaneye intikal ettiler. Minibüs gelirken, otomobil çıkmış kaza olmuş. 7 yaralı var. Tabii ayakta olan arkadaşlarımız da var” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL