Eğitim Genel Güncel Kültür Sanat Surmanset

Akademi Üniversite yeni eğitim dönemi başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın üniversite gençliğinin akademik kariyerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Akademi Üniversite’deki yeni eğitim dönemi hızlı başladı. Yeni eğitim dönemi kapsamında İslami..

Akademi Üniversite yeni eğitim dönemi başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın üniversite gençliğinin akademik kariyerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Akademi Üniversite’deki yeni eğitim dönemi hızlı başladı. Yeni eğitim dönemi kapsamında İslami İlimler ve Yabancı Diller Akademisi’nin dersleri yoğun ilgi görüyor. Üniversite öğrencileri alanında uzman akademisyenlerin girdiği dersleri büyük bir dikkatle takip ediyor.

İSLAMİ İLİMLER AKADEMİSİ YENİ DÖNEME BAŞLADI

Akademi Üniversite İslami İlimler Akademisi yeni eğitim dönemine “Hatırat Okumaları” dersleri ile giriş yaptı. İzmit Akademi Lise Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen dersleri Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Macit veriyor. İlk derste İslam tarihine giriş yapıldı. Derste Hazreti Peygamberin hayatı, Kur’an’ın tarihi ve içeriği, İslamın hayat anlayışı gibi önemli konulara değinildi. Hatırat Okumaları dersi 9 hafta boyunca sürecek. Bu dönemde İslam Tarihine yön veren önemli isimler ve yaşadıkları dönemin koşulları da öğrencilere aktarılarak bu yönde okumalar gerçekleştirilecek.

YDS’YE ÜCRETSİZ HAZIRLANMA FIRSATI

Akademi Üniversite Yabancı Diller Akademisi de yeni eğitim dönemine YDS kursu ile başladı. Üniversite öğrencileri Nisan ayında gerçekleştirilecek olan YDS’ye Yabancı Diller Akademisi’nde hazırlanıyor. Üniversite öğrencileri bu önemli sınava ücretsiz olarak hazırlanmanın şansını yakalıyor. YDS Kursu Sakarya üniversitesi eğitmenleri tarafından veriliyor.

9 ALANDA AKADEMİK EĞİTİM

Akademi Üniversite yeni dönemde; Hukuk, Siyaset, İslami ilimler, kişisel gelişim, Yeni medya, iktisat, Tarih, Medeniyet ve yabancı diller olmak üzere 9 alanlarında eğitim veriliyor. Ücretsiz olan eğitimlerin sonunda, katılımcılara sertifika verilecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL