Akar’ın Adıyaman Ziyareti Yoğun Geçti

Akar’a Adıyaman Görevi CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar CHP Genel Merkezinin görevlendirmesi ile Adıyaman da yoğun bir program gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 günlük program çerçevesinde Akar’a Adıyaman Milletvekili Abdurrahman..

Akar’ın Adıyaman Ziyareti Yoğun Geçti

Akar’a Adıyaman Görevi

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar CHP Genel Merkezinin görevlendirmesi ile Adıyaman da yoğun bir program gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 günlük program çerçevesinde Akar’a Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Mersin Milletvekili Alpay Antmen eşlik etti.

24 KENTE MİLLETVEKİLİ ÇIKARMASI

Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyeti özellikle ekonomik krizin etkileri ve beklentilere ilişkin yapmış olduğu görüşmelere ilişkin rapor hazırlayarak genel merkeze sunacak.

Yerel seçimler de birçok kentte başarı gösteren CHP’de 24 kente Milletvekilleri tarafından adeta çıkarma yapıldı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bu kapsam da Adıyaman ilinde görevlendirilirken yapılacak ziyaretler de 3 gün sürecek.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET EDECEK

Adıyaman CHP İl Başkanlığında basın mensupları ve partililerle bir araya gelen CHP heyeti programlarına ilişkin açıklamalar da bulundu. Burada bir konuşma gerçekleştiren CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye’nin 24 ilinde bu alan taramasının yapıldığına dikkat çekerek, “Bu hafta içerisinde 24 ayrı kentte Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle milletvekillerimiz gezecek. Sivil toplum örgütleri ve vatandaşların görüşlerini alacağız. Amacımız Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizin tespiti, vatandaşların ve STK’ların görüşleri, bu krizden kurtulmak, beklentilerini dinleyeceğiz. Rapor haline getireceğimiz çalışmalar sonrasında yakın zamanda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ da bu kentleri ziyaret edecek. Amacımız sadece muhalefet yapmak değil, çözüm önerileri sunmaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL