Güncel Manşetler

Akbulut ve Yönetiminden Toltar’a Ziyaret

Geçtiğimiz ay yapılan 4. olağan kongresi tekrar İlçe Başkanlığı görevine getirilen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yeni yönetimi ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti…

Akbulut ve Yönetiminden Toltar’a Ziyaret

Geçtiğimiz ay yapılan 4. olağan kongresi tekrar İlçe Başkanlığı görevine getirilen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yeni yönetimi ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığına ikinci kez seçilen Osman Akbulut, yeni yönetimi ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Ziyarete görevine devam eden Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Emre Sarıca’da katıldı.

Ziyarette yeni yönetimini takdim eden AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele verip Dilovası’na daha güzel hizmetler edeceğiz. Bizler her zaman belediye başkanımızın yanındayız. İnşallah ilçemiz bundan sonra da daha güzel hizmetler almaya devam edecek ve gelişen büyüyen Dilovası emin adımlarla büyümeye devam edecektir.”dedi.

KENETLENEREK HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öncelikle başta İlçe Başkanımız Sayın Osman Akbulut ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak inşallah. Birlik ve beraberlik içersinde hem ilçemize hemde halkımıza daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. AK Parti iktidarı ile yatırımları her geçen gün artan ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesi için birlik olmamız gerekiyor. Kenetleneceğiz ve halkımızın bize layık gördüğü görevi sizlerinde desteği ile layıkıyla yerine getirmiş olacağız. Sonrasında da hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde alnımızın akıyla 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra basına kapalı olarak karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyaret sonrası hep birlikte toplu hatıra resmi çektirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL