Akıl ve Zeka oyunları Atölyesi açıldı

İzmit Belediyesi yoğun talep üzerine Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesini yeniden açtı   İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Akıl ve..

Akıl ve Zeka oyunları Atölyesi açıldı

İzmit Belediyesi yoğun talep üzerine Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesini yeniden açtı

 

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Akıl ve Zeka oyunları Atölyesi açıldı

İzmit Belediyesi tarafından daha önce yaz kursu olarak açılan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yoğun talep üzerine yeniden başladı. İlkokul veya ortaokul öğrencilerinden oluşan atölye çalışması, çocukların ve ailelerin yoğun ilgisinden dolayı hafta sonları 43 öğrencinin katılımı ile Belsa B Blokta devam ediyor.

YENİ ATÖLYELER DE KURULACAK

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, stratejik düşünmeyi geliştirme, zaman yönetimi, yaratıcılığı geliştirme, konsantrasyonu artırma, kaybetme ve kazanma duygularını kontrol etme ve işbirliği alışkanlığı kazandırma gibi birçok gelişim alanına hitap ediyor. Atölye, aileler tarafından yoğun ilgi görüyor ve takip ediliyor. İzmit Belediyesi tarafından 2022 yılında da ailelere yönelikte atölyeler kurulması planlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL