Akmeşe elektriksiz kalmasın diye

 İzmit Belediyesinden Sedaş ekipleri için cansiperane mücadele   Yoğun kar nedeniyle yolların açık kalması için gece gündüz mesai yapan İzmit Belediyesi ekipleri, Akmeşe’de yaşanan elektrik kesintisinin giderilmesi için Sedaş ekiplerini..

Akmeşe elektriksiz kalmasın diye

 İzmit Belediyesinden Sedaş ekipleri için cansiperane mücadele

 

Yoğun kar nedeniyle yolların açık kalması için gece gündüz mesai yapan İzmit Belediyesi ekipleri, Akmeşe’de yaşanan elektrik kesintisinin giderilmesi için Sedaş ekiplerini bölgeye ulaştırmak ve mağduriyeti önlemek amacıyla yollarda büyük mücadele verdi

İzmit Belediyesi sorumluluk alanında olmasa bile tüm ana arterlerde, ara sokaklar ile caddelerde ve tüm köylerde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaparken, farklı kurumların işlerini kolaylaştırmak adına da büyük emek veriyor. Elektriği kesilen köylere Sedaş ekiplerinin ulaşması için İzmit Belediyesi ekipleri, yollarda yaptığı kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla büyük destek verdi. Akmeşe’deki elektrik kesintisi sebebiyle mağdur kalan vatandaşlara ulaşmak için yola çıkan Sedaş ekiplerini bölgeye ulaştırabilmek için var gücüyle yolları açan İzmit Belediyesi ekipleri, tüm İzmitlilerin olumsuz hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi adına gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor.

VATANDAŞ KARIN CEFASINI ÇEKMESİN

 

Kar muhalefetinin olumsuz koşullarını İzmitli vatandaşların yaşamaması adına gece gündüz demeden çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, Sedaş ekiplerini de Akmeşe bölgesine ulaştırarak elektrik sorununun hızlıca çözülmesini sağladı. Vatandaşların karın yol açabileceği sıkıntıları yaşamaması için tüm bölgelerde hassasiyetle çalışan İzmit Belediyesi, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın da her an yanında olmaya devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL