Akşener Atatürk Evi Müzesini Ziyaret Etti

İZGİM’in açılışı için İzmit’e gelen Akşener önce Atatürk Evi’ne gitti  İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait değerli eşyaların sergilendiği Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret eden İYİ..

Akşener Atatürk Evi Müzesini Ziyaret Etti

İZGİM’in açılışı için İzmit’e gelen Akşener önce Atatürk Evi’ne gitti

 İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait değerli eşyaların sergilendiği Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener anı defterini de gururla imzaladı

 İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kente kazandırılan, Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in manevi oğlu tarihçi-yazar Eriş Ülger’in koleksiyonundan oluşan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait eserlerin sergilendiği Atatürk Evi Müzesi bu kez İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırladı. Ulu Önder’e ait nadide eserlerin, kişisel eşya ve fotoğraflarının yer aldığı, Tarihi Kentler Birliği ödüllü Atatürk Evi Müzesi, Akşener’i de duygulandırdı.

AKŞENER, ATA’NIN HUZURUNDA

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Kadın Girişimciler Merkezi’nin açılışı nedeniyle konuğu olarak İzmit’e gelen genel başkan Meral Akşener, Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kişisel eşyaları ve fotoğraflarından oluşan 400 parçalık dünyanın en zengin Atatürk Müzesi’ni rehber eşliğinde gezen Akşener anı defterini de imzaladı.

KADIN ELİ DEĞDİ, HER ŞEY DEĞİŞTİ

Genel başkan Akşener anı defterine, “Güzel memleketime bir kadın eli değmesi çok şeyi değiştirdi. Bununla birlikte 29 Ekim 2020’de cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal’in İzmit’i şereflendirdiği evdeki bu muhteşem eser açılışı da bizleri ayrıca mutlu etmişti. Burada olmaktan bahtiyarım” dizelerini işledi.

MÜZEYE HAYRAN KALDI

Atatürk’e ait aile eşyaları inceleyen ve rehberden hikayelerini dinleyen Akşener müzeye hayran kaldı. İzmit’e bu kadar değerli bir müze kazandırdığı için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik eden Akşener bir süre müzenin İzmit manzaralı balkonunda Hürriyet ile sohbet etti. Ziyaretin ardından Akşener ve Hürriyet beraberindekilerle birlikte Kadın Girişimciler Merkezi’nin açılışını yapmak üzere Yenişehir Mahallesi’ne geçti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL