Manşetler Surmanset

Akşener’in Ankara Toplantısı için Gebze’den Destek

Bölgenin tanınmış isimlerinden, MHP Gebze eski İlçe Başkanlarından Nusret Acur; Meral Akşener’in yeni kuracağı parti için Ankara’da yapacağı toplantıya Gebze bölgesinde katılım sağlamak isteyenlere özel bir organizasyon tertip etti.  Sosyal..

Akşener’in Ankara Toplantısı için Gebze’den Destek

Bölgenin tanınmış isimlerinden, MHP Gebze eski İlçe Başkanlarından Nusret Acur; Meral Akşener’in yeni kuracağı parti için Ankara’da yapacağı toplantıya Gebze bölgesinde katılım sağlamak isteyenlere özel bir organizasyon tertip etti. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gebze bölgesinden toplantıya katılmak isteyenler için bölge bölge temsilci ismi ve telefon numarası veren Nusret Acur, katılmak isteyenler belirtilen isimlerle irtibata geçebilirler dedi.

Akşener ve ekibi, yeni partileriyle ilgili bilgi verecekleri açıklamayı Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapacak. Meral Akşener’in 25 Ekim günü, önce partinin Kurucular Kurulu ile toplanacağı ardından kurulacak yeni parti için Yargıtay’a başvuruda bulunacağı öğrenildi. Akşener’in daha sonra toplantının yapılacağı salona geçerek, yeni partisinin adını ve yol haritasını açıklayacağı da belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL