Aksoy, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde

Vali Hüseyin Aksoy, engelli vatandaşlar için istihdam ve sosyalleşme ortamı sağlayan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti. Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi,..

Aksoy, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde

Vali Hüseyin Aksoy, engelli vatandaşlar için istihdam ve sosyalleşme ortamı sağlayan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.

Ziyarette Vali Hüseyin Aksoy’a İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İnanç Marım, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ve oğlu Cem Eren, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Müdürü Hüsnü Bayraktar, Metraco Firma Sahibi Cem Okçu ve Metraco Firması Şube Müdürü Cesim Bildirici eşlik etti.

Çalışanlarının %85’i engellilerden oluşan ve engellilerin üretim sürecine katılmalarını, kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelmelerini, aynı zamanda ekonomiye katkıda bulunmalarını ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş olan  ve bünyesinde konfeksiyon, mantar, açık alan sebze ve meyve yetiştiriciliği, seracılık ve arıcılık  bölümlerinden oluşan Bizimköy engelliler Merkezi’ni  ziyaret eden  Vali Hüseyin Aksoy, merkezi dolaşarak çalışanlarla bir süre sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL