Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aksoy, eğitim için engelleri aşacağız | Kocaelide Bugün

Aksoy, eğitim için engelleri aşacağız

Eğitim İçin Bütün Engelleri Aşacağız  Okula gidemeyen ve eğitimden geri kalmamaları için Valiliğimiz koordinasyonunda evde eğitim alan, aynı zamanda ikiz kardeş olan özel çocuklarımız Melih ve Semih kardeşleri, Vali Seddar..

Aksoy, eğitim için engelleri aşacağız

Eğitim İçin Bütün Engelleri Aşacağız

 Okula gidemeyen ve eğitimden geri kalmamaları için Valiliğimiz koordinasyonunda evde eğitim alan, aynı zamanda ikiz kardeş olan özel çocuklarımız Melih ve Semih kardeşleri, Vali Seddar Yavuz eşi Selda Hanımla birlikte hanelerinde ziyaret ettiler.

Evlerinde ders veren bir öğretmenlerinin çocuklar hakkında bilgi vermesi üzerine 7. Sınıf öğrencisi olan ancak yüz yüze eğitim alamayan ikiz kardeşleri eşi Selda Hanımla birlikte hanelerinde ziyaret eden Vali Yavuz, aile ve çocuklarla yakından ilgilenerek bir talepleri olup olmadığını sordu.

Eğitimin çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren ve Devletin şefkatli eline ihtiyacı olan herkesle bir araya gelmeye, onların taleplerini dinlemeye, sıkıntılarını gidermeye özen gösteren “Her ne engeli olursa olsun eğitim için engelleri aşacağız.” diyen Vali Yavuz, bir sıkıntıları olduğunda mutlaka kendisine iletmelerini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL