Aksoy,Dilovası Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Dilovası İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl..

Aksoy,Dilovası Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Dilovası İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yıldırım Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Muhtarlar Dernek Başkanı Aytaç Erdem, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ve Dilovası İlçesi Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Değerli katılımcılar, muhtar buluşmaları kapsamında Dilovası’nda bir araya geldik, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Muhtarlarımız, seçimle gelen vatandaşımızla temas noktasında en  yakında olan mesai arkadaşlarımızdır. 31 Mart seçimlerinde muhtarlıklar da yenilendi, yeni seçilen, yeniden seçilen bütün muhtarlarımıza başarılar diliyor, kendilerini tebrik ediyorum. Bu kapsamda yeni seçilen belediye başkanımızı da tebrik ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.

Değerli katılımcılar, özellikle muhtarlarımızla bir araya gelmişken belirli hususları onlarla paylaşmak ve özel olarak da onların bizlere ricası, soruları varsa onları dinlemek ve onlara çözüm üretmek adına bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. “dedi

Toplantının ardından Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL