Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Aksu:Edep Ya Hu. | Kocaelide Bugün

Aksu:Edep Ya Hu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür’e sert bir şekilde cevap verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Aksu:”Ak..

Aksu:Edep Ya Hu.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu yaptığı yazılı açıklama ile Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür’e sert bir şekilde cevap verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksu:”Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür , Garipler camisinde cami cemaatiyle sohbet ederken kullandığı cümleler herkese ‘EDEP YA HU! dedirtti.

Namaz çıkışı yanında Belediye meclis üyesi Mehmet Bayındır’la Garipler camisinde cami cemaatıyla sohbete başladı ve sorunlarını dinledi. Söz seçim ve ittifaklardan açılınca Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu hakkında hakaret ve küfür içeren sözler kullandı. Cemaatten sözlerine tepki gelmesi üzerine Gür, özür dilemek yerine kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine yürüyüp pervasızlığına devam etti ve hakaretlerine devam ederek Garipler camisinden ayrıldı.’dedi.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR

Aksu olay üzerine ‘’testinin içinde ne varsa ağzından o dökülürmüş. Söyleyecek sözü olmayanlar hakaret ve küfürden medet umuyorlar. İLÇE BAŞKANININ SÖZLERİNİ AYNEN KENDİSİNE İADE EDİYORUM. Ak partinin kutuplaştırma politikasının bir tezahürü olan bu vahim olay Ak parti teşkilatlarının düştüğü acziyetin ifadesidir. İlçe başkanları toplantısında ahlak ve maneviyattan dem vuran Ak parti ilçe başkanı, bu tavrıyla ne kadar samimiyetten uzak ve ilkesiz olduğunu ispat etmiştir. Toplumun her kesimi tarafından demokrasi adalet ve toplumsal barış konusunda takdirini kazanmış ve her geçen gün güçlenerek Türkiye’nin yeni alternatifi olma yolunda engellenemez bir ilgiye mazhar olan bilge başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu hakkında atılan iftiralar ve yapılan bu çirkin saldırı, aslında memleketimizin temel dinamiklerine ve toplumsal barışımıza atılan birer bombadır. Bu hareketin iktidar partisinin ilçe başkanı tarafından yapılmış olması daha elem vericidir. AK PARTİ teşkilatlarında zerre kadar ilke varsa derhal ilçe başkanı görevden alınmalıdır. Aksi taktirde Ak Parti genel merkezi dahil herkes bu küfür yumağından nasibi alır’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL