Aksu: Sorunlar Devam Ediyor

Aksu ‘Sorumlu Muhalefet Yapıyoruz’   Yusuf Aksu; Sorumlu muhalefet anlayışımızla yapıcı siyasetimizi Çayırova’da bir zihniyet ve yaklaşım olarak ortaya koyuyoruz.   Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Kasım ayı ilçe divan..

Aksu: Sorunlar Devam Ediyor

Aksu ‘Sorumlu Muhalefet Yapıyoruz’

 

Yusuf Aksu; Sorumlu muhalefet anlayışımızla yapıcı siyasetimizi Çayırova’da bir zihniyet ve yaklaşım olarak ortaya koyuyoruz.

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Kasım ayı ilçe divan toplantısını zoom uygulaması üzerinden internet ortamında online olarak gerçekleştirdi. Pandemi önlemleri kapsamında çalışmalarını uzaktan iletişim yollarıyla gerçekleştiren Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, Kasım ayı divan toplantısını ilçe yönetimi, hanım kolları, mahalle yönetimleri, gençlik kolları ve çok sayıda partilinin katılımıyla Zoom uygulaması üzerinden online olarak hafta sonu gerçekleştirdi. Online olarak gerçekleştirilen toplantıda çalışmaların değerlendirilmesi ve raporların alınmasından sonra İlçe Başkanı Yusuf Aksu açıklamalarda bulundu. ‘Sorumlu muhalefet anlayışımızla yapıcı siyasetimizi Çayırova’da bir zihniyet ve yaklaşım olarak ortaya koyuyoruz’ diyen Aksu ‘kimin yaptığı önemli değil, önemli olan halkımızın çıkarları ve hizmete kolay ulaşabilmesidir’ dedi. Aksu’nun açıklamaları şöyle devam etti.

Sadece Muhalefet Değil!

‘Pandemi süreciyle birlikte tüm dünyada değişen ekonomik, sosyal, kültürel ve birçok yaşam standartları ülkemiz ve ilçemizde de değişkenliğe uğramakla birlikte kısıtlanmalara maruz kaldı. Bu sürecin ekonomik sıkıntı boyutu diğer pek çok ülkeye nazaran ülkemizde daha çok hissedildi ve artarak da devam etmektedir. Saadet Partisi Milli Görüş olarak geçmişten bugüne uyguladığımız sorumlu muhalefet anlayışı ve yapıcı öneri siyasetimizi Çayırova ilçemizde de bu süreçte en güzel şekilde uyguladık. Pandeminin başlangıcıyla birlikte yaşanan aksaklıklara ve eksikliklere karşı polemik ve kısır siyasi tartışmalarla sadece muhalefet ederek değil çözüm önerileri sunarak da sürece katkıda bulunduk. Buna karşılık ilçemizin karar alıcıları tarafından atılan adımlarda ve uygulamalarda uyarılarımızın dikkate alındığını ve önerilerimizin uygulandığını görmek siyasetimizin temelinde insan ve hizmetin merkeze alındığını göstermektedir. Bizim için kimin yaptığı önemli değil, önemli olan halkımızın çıkarları ve hizmete kolay ulaşabilmesidir’

Sorunlar Devam Ediyor

Çayırova ilçemizde yine birçok konuda halkımızı mağdur eden ve sorun teşkil eden meseleler çözüm beklemektedir. Bölgemizdeki kentsel dönüşüm mağduriyetleri devam etmektedir. Küçük sanayi sitesinin olmayışı mahalle aralarında faaliyet gösteren esnaflarımızla mahalle sakinlerini gürültü ve çevre kirliliği noktasında karşı karşıya getirmeye devam ediyor. İlçemizde yollar ve kaldırımlardaki yapısal sorunlar yaya ve araç trafiğinde ciddi sorunlar oluşturuyor. Yenimahalle Mican kavşağı bölgesi, Fatih caddesi ve Adem yavuz kapalı Pazar yeri bölgesi bu sıkıntıların en yoğun hissedildiği bölgelerden bazıları. İlçemizin birçok sorunu ve eksiği var fakat bütün bunların çözümü için gereken kaynak ve beceri ilçemizde mevcut. Sadece zihniyet ve yaklaşımın ‘birileri ne der diye değil halkımız ne der’ diye değişmesi gerekiyor.

Faize Çalışıyoruz

Pandemi sürecinin başından itibaren söylediğimiz gibi, Kısıtlanan esnaf ve işletmelere ilçemizi yönetenlerin inisiyatifinde olan kalemlerde ve farklı çalışmalarla destek olunmalıdır.  Bu destek belki çok büyük bir destek olmayacaktır ama paylaşımcı ve samimiyet yaklaşımı ortaya koyacağı için gücü etkisinden çok daha fazla olacaktır. Bakınız Pandemiyle birlikte Avrupa ülkelerinde kapatılan ve kısıtlanan işletmelere aylık gelirlerinin %90 ‘nı oranlarında faizsiz ve hibe olan destekler dağıtılıyor. Bu yaklaşım ve uygulamaları ülkemizde ve ilçemizde de görmeyi çok isterdik yâda Büyükşehir Belediyemizin bütçe hedeflerinde vatandaşa destek için ayrılan bütçenin en azından FAİZE ayrılan bütçe kadar olmasını da beklerdik.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL