Aksu “Yeniden geleceğiz’’

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Kasım ayı aylık ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Diğer partilerden katılanlara da rozetlerin takıldığı divana katılım yoğun oldu. Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Kasım ayı aylık..

Aksu “Yeniden geleceğiz’’

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Kasım ayı aylık ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi.

Diğer partilerden katılanlara da rozetlerin takıldığı divana katılım yoğun oldu.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Kasım ayı aylık ilçe divan toplantısını hafta sonu Özgürlük Mahallesi teşkilatında gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan ilçe başkanı Yusuf Aksu, 2019 mahalli seçimlerinin kazananı Çayırova halkıyla birlikte Saadet Partisi olacak dedi. İlçe divan toplantısında Ak Parti ve CHP ‘den Saadet Partisine katılanlar oldu. İlçe başkanı Yusuf Aksu, partisine katılan kişiler Hamit Kılıç, Nihat Kaplan, Veysel Köle ve Ferdi Korkmaz’a rozetlerini kendisi taktı.

‘’YENİDEN GELECEĞİZ’’

‘Canla başla çalışarak Çayırova’mızın kaybedilen ve beceriksiz yöneticiler tarafından ziyan edilen kaynaklarını kurtarıp yine bu halkın hizmetine ve istifadesine sunacağız diyen İlçe Başkanı Yusuf Aksu, şunları söyledi. Milli Görüş belediyeciliği Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’da da geçmişte destansı hizmetler yapmıştır. Bugün yapılan bir çok çalışmanın bile alt yapısına baktığımızda Milli Görüş belediyeciliğinin hizmetlerini görmekteyiz. İnşallah Çayırova’da Saadet iktidarıyla birlikte özlenen ve beklenen Milli Görüş belediyeciliğine hep birlikte kavuşacağız. Rantiyeye boyun eğmeden, enişteye, dayıya, ahbaba halkın kaynaklarını peşkeş çekmeden böyle bir dönemde belediyecilik nasıl yapılır bunu Çayırova’mıza, ilimize ve ülkemize göstereceğiz. Bütün bunları el birliğiyle yapacağız. Saadet Partisi olarak bizler, mecliste bulunan partiler gibi (AK Parti 335 Milyon, CHP 178 Milyon, HDP 92 Milyon, MHP 87 Milyon, İYİ Parti 78 Milyon TL) yüzlerce milyonluk seçim yardımı alarak çalışmalarımızı yapmıyoruz. Davasına gönül vermiş sizlerin destekleri ve gayretleriyle bu çalışmalarımızı yapıyoruz’ Dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL