Aksu’dan Aldemir’e hayırlı olsun ziyareti

Aksu, Aldemir’i Ziyaret Etti   Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.   Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, geçtiğimiz..

Aksu’dan Aldemir’e hayırlı olsun ziyareti

Aksu, Aldemir’i Ziyaret Etti

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, geçtiğimiz günlerde Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’e makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Aksu’ya ziyaretinde teşkilat başkanı Fatih Karabulut, ilçe yöneticileri Battal Öztürk, Erdal Durdağ ve Sinan Aydemir eşlik ettiler.

DİYALOĞU GÜÇLENDİRMELİYİZ

Kurumlar arası diyaloğun bölgede yaşayan tüm vatandaşlara, özellikle gençlere büyük katkı sağlayacağını belirten Aksu, Sayın Tuncel’e hitaben ‘Türk Polis teşkilatımızda gerek terörle mücadele gerekse ülkemizin çeşitli bölgelerinde toplumsal olaylarda üstün başarılar göstermiş bir ismin ilçemizde de başarılı çalışmalar yapacağından hiçbir endişemiz yok’ dedi.

Saadet Partisi olarak bizler bu güne kadar gençlere yönelik sportif, sosyal ve kültürel birçok çalışmalar yaptık diyen Aksu, ilçemizin gelecek nesilleri için bundan sonrada kurumlar arası diyaloğu güçlendirerek daha fazla çalışmalar yaparak gelecek nesillerimizin daha güvenli ve yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe olacağız’ dedi.

ALDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL