Aksu’dan Kongreye Davet

Yusuf Aksu’dan Kongreye Davet   Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, 20 Eylül Pazar günü yapılacak Saadet Partisi Kocaeli ile kongresine partilileri ve vatandaşları davet etti.   Saadet Partisi..

Aksu’dan Kongreye Davet

Yusuf Aksu’dan Kongreye Davet

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, 20 Eylül Pazar günü yapılacak Saadet Partisi Kocaeli ile kongresine partilileri ve vatandaşları davet etti.

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu yayınladığı bir yazılı açıklamayla, 20 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak olan partisinin Kocaeli il kongresine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti. ‘HAYALİMİZ VAR’ sloganıyla il kongresini gerçekleştireceklerini belirten Aksu, açıklamasında şunlara değindi.

Hayalimiz Var

Aksu ‘Milli Görüş hareketinin ilkesi olan Hakkı üstün tutma önceliğinde tüm insanlığın saadeti için 52 yıldır aynı aşk ve azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine bu kapsamda Kocaeli il teşkilatımızda ‘HAYALİMİZ VAR’ sloganıyla heyecan içerisinde muhteşem bir kongre gerçekleştireceğiz. Bu heyecanı bizimle yaşamak için tüm halkımızı 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 14.00 ‘Da Seka Park uluslararası kongre merkezine bekliyoruz. Çayırova ilçe teşkilatımızdan saat 12.00 da araçlar kaldırılacaktır’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL