Aksu’dan ‘Seçim Manifestosu’

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, ‘Seçim Manifestosunu’ Açıkladı.  AKSU’DAN DÜRÜST BELEDİYECİLİK İLKELERİ 2019 Mahalli seçimlerine Çayırova halkından aldığı yoğun destekle birlikte güçlü bir kampanya süreciyle başlayan Yusuf..

Aksu’dan ‘Seçim Manifestosu’

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, ‘Seçim Manifestosunu’ Açıkladı.

 AKSU’DAN DÜRÜST BELEDİYECİLİK İLKELERİ

2019 Mahalli seçimlerine Çayırova halkından aldığı yoğun destekle birlikte güçlü bir kampanya süreciyle başlayan Yusuf Aksu, mahalli seçimlere yönelik 12 maddelik hizmet odaklı ‘Seçim Manifestosunu’ yayınladı. ‘Dürüst Başkan Dürüst Belediyecilik ve Dürüst Yönetim’ ilkesiyle yola çıktıklarını ifade eden Aksu, manifestosunda yer alan maddeleri şöyle sıraladı

PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞACAĞIZ

Çayırova ilçesini, ‘hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur diyerek’ yönetmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız.

İŞİ EHLİNE VERECEĞİZ

Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. ‘Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım’ diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz.

YOLSUZLUK VE İSRAFA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını arttırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını doğrudan Çayırova halkının hizmetine sunacağız.

EMANETE İHANET ETMEYECEĞİZ

Bütün kamu hizmetleri her bir Çayırova halkından doğrudan yada dolaylı yoldan alınan vergiler, harçlar ve diğer gelirler ile yapılır. Her hangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız.

PARTİZANLIK VE AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ

Bu topraklarda doğan her kesi kardeş biliyoruz. Aynı güneşi, suyu, havayı ve toprağı paylaştığımız insanlar ile barış içerisinde kardeşçe yaşamanın arzusundayız. Dil, din, ırk, mezhep ve hiçbir grup parti ayrımına rıza gösteremeyiz. Hepimiz biriz ve ülkenin vatandaşıyız.

HERKESE KAPIMIZ HER DAİM AÇIK OLACAK

Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız. Kapılarımız tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak. Vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak.

KÜLTÜREL DEĞERLERİ ZENGİNLEŞTİRECEĞİZ

Bu toprakların bir çok farklı millete ve medeniyete ev sahipliği yapmış olması kültürel zenginliğimizin en önemli göstergelerinden biridir. Çayırova ilçemizde var olan kültürel ve tarihsel mirasın emanetçisi olacak ve bu emaneti en güzel şekilde yaşatacağız.

HİZMETLERİMİZ HIZLI VE ESTETİK OLACAK

Ulaşımdan altyapıya, temizlikten kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler tekrar gözden geçirilip Çayırova ilçemizin ihtiyacına göre planlama yapacağız. İlçemizin ruhuna aykırı hizmetlere ve yapılaşmaya karşı önlemler alıp estetiğin yaygınlaştırıldığı bir hizmet ağı kuracağız. Halka sunulan bütün hizmetleri güzel, çabuk ve düşük maliyetli yapacağız.

HESAP VEREN, ŞEFFAF BELEDİYE OLACAĞIZ

Yapılan bütün hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Bizim iktidarımızda Çayırova yönetiminde Çayırova halkını söz sahibi yapacağız.

HALKIMIZIN DERDİYLE DERTLENECEĞİZ

Vatandaşımızın ne derdi olursa olsun bu bizim görevimiz değil, demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz.

İMAR DA RANT SAĞLAMAYACAĞIZ

Çayırova ilçesinin planlaması sırasında ranttan sağlanan haksız zenginleşmenin önünü keseceğiz. Rantın şehrimize katkısı sağlanarak toplumsal refahı arttıracağız.

MERHAMETLİ VE ADİL OLACAĞIZ

İnsana, topluma, şehre ve şehre ait olanlara  merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Kendimiz için istemediğimizi başkası için reva görmeyeceğiz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL