Aksu,Demiral’a Başarılar Diledi

Demiral, İl Yönetime Seçildi   Pazar günü SekaPark Kongre merkezinde Tek listeyle girilen Saadet Partisi’nin Kocaeli il Kongresinde Zafer Mutlu İl başkanlığı görevine seçildi. Delegelerin tamamının oyunu alan Mutlu, Saadet..

Aksu,Demiral’a Başarılar Diledi

Demiral, İl Yönetime Seçildi

 

Pazar günü SekaPark Kongre merkezinde Tek listeyle girilen Saadet Partisi’nin Kocaeli il Kongresinde Zafer Mutlu İl başkanlığı görevine seçildi. Delegelerin tamamının oyunu alan Mutlu, Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında aktif görev yapan Murat Demiral’ı da il yönetim listesine aldı.

 

Aksu Başarılar Diledi

Geçtiğimiz Pazar günü Sekapark Uluslararası kongre merkezinde yapılan Saadet Partisi Kozaeli 7. Olağan İl kongresi coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi. Çayırova’dan yoğun katılım olduğu kongrede Zafer Mutlu tek listeyle girdiği seçimde delegelerin tamamının oyunu alarak İl Başkanlığı görevine seçildi. Mutlu, yeni kurulan il yönetiminde Çayırova’dan da tanıdık bir isme yer verdi. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında uzun yıllardır görev yapan Murat Demiral, Mutlu’nun listesinde yer aldı. Saadet Partisi Çayırova ilçe Başkanı Yusuf Aksu, kongre de yaptığı açıklamada ‘Murat Demiral bey teşkilatımızın önemli kademelerinde görev yapmış değerli bir büyüğümüz ve dava adamıdır. Yeni görevinde de aynı başarı ve azmi göstereceğine olan inancım tamdır kendisine başarılar diliyorum’ dedi.

Murat Demiral Kimdir

1967 yılında Sinop’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sinop da tamamladı. 1987 yılında Çayırova’ya yerleşen Demiral, 94 yılında Refah Partisine üye oldu. 1999 Yılından itibaren Partisinde Belde başkanlığı, teşkilat başkanlıkları ve birçok birimlerinde görev aldı. 31 Mart yerel seçimlerinde İlçe Başkanlığı görevine vekâlet eden Demiral, evli ve beş çocuk babasıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL