Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Gönül Köprüleri | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Gönül Köprüleri

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ilçedeki her okul ayrı bir güzelliğin altına imza atıyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerin birlikte çalıştığı  “Yardımlaşma ve Paylaşma” konusuyla Türkiye’nin dört..

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Gönül Köprüleri

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ilçedeki her okul ayrı bir güzelliğin altına imza atıyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerin birlikte çalıştığı  “Yardımlaşma ve Paylaşma” konusuyla Türkiye’nin dört bir yanındaki okullarla kardeşlik köprüleri kurulmaya devam ediyor.

AKV Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri birden çok çalışmayla ne kadar duyarlı olduklarını kanıtladılar. Önce Pendik Ergenekon İlkokulu öğrencilerine kitap yardımı yaptılar. Ardından Diyarbakır Çüngüş Koçören Köyü İlkokulu öğrencilerine mont, bot,kazak, ayakkabı ve oyuncak yardımında bulundular.

Okulun çalışmalarına öncülük eden Coğrafya Öğretmeni Ayşen Şimşek, dostluk köprüsü kurdukları okulları nasıl belirlediklerini şöyle anlattı: “İnternet üzerinden İstanbul Pendik’teki öğrencilerine kitap yardımı talebinde bulunan bir meslektaşımızla tanıştık. Pendik Ergenekon İlkokulu öğrencileri için kitap kampanyası oluşturduk. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla iki koli kitap toplayıp kardeşlerimize ulaştırdık. Ardından Diyarbakır’ın  Çüngüş ilçesine bağlı Koçören Köyü İlkokulu öğrencilerinin kıyafet ihtiyacı içinde olduklarını öğrendik. Kardeşlerimizin yüzlerini güldürebilmek için kaban, mont, kazak, pantolon, çorap gibi kıyafetler aldık. Elbette bir çocuğu sevindirecek oyuncak ve çikolatayı da unutmadık.  Koçören Köyü İlkokulu Öğretmeni Yunus Çınar aracılığıyla çocuklarımıza ulaştırdığımız kolileri açan kardeşlerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizler için paha biçilmezdi.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL