“Algı Yapmayın, Ne İstediğinizi Söyleyin”

Hürriyet: Adımız kadar eminiz ki belediyeyi yine siyasi rant için zarara zorlayacaklar  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, meclis toplantısında gündeme gelen kiralık araç konusuna dair yaptığı basın toplantısında, “Adımız..

“Algı Yapmayın, Ne İstediğinizi Söyleyin”

Hürriyet: Adımız kadar eminiz ki belediyeyi yine siyasi rant için zarara zorlayacaklar

 İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, meclis toplantısında gündeme gelen kiralık araç konusuna dair yaptığı basın toplantısında, “Adımız kadar eminiz araçlarda da tekrar kiralamaya mahkum ederek, belediyeyi de halkı da zarara uğratacaklar” dedi

Başkan Hürriyet, hizmet araçlarının kiralama yerine satın alınmasına karşı Cumhur İttifakı grubunun yaptığı algı operasyonlarını düzenlediği basın toplantısında tek tek ifşa etti. “Bizi bu belirsizlikte kiralamaya iterek algı yönetimlerini beslemek istiyorlar” diyen Hürriyet, “Ezberledik artık biliyoruz. Onu ona verdiniz, bunu buna verdiniz diyecekler. Açık ihaleleri bile tartışma haline getiriyorlar. Açık ihaleyi bile tartışma haline getiren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Adımız kadar eminiz araçlarda da tekrar kiralamaya mahkum ederek hem ekonomik anlamda zorlamak hem de artan fiyatlardan dolayı çıkan fiyat farklarını çıkaracaklar. Belediyeyi de halkı da zarara uğratacaklar.

“ALGI YAPMAYIN, NE İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN”

Bugün 2 liraya yaptığınız işi fiyat farklarıyla yarın 4 liraya mal edeceksiniz. Yetmeyecek iş artışları yapılacak. Firma seçim dönemi ya batıp giderse ve bizi zorda bırakırsa. Bu risklerle karşı karşıya kalacağız. Sürekliliği olan hizmetlerimiz var. Böyle bir riski neden bize aldırırlar. Böyle bir riski almayalım diye biz satın almaya çalışıyoruz ama bizi kiralamaya mecbur kılmak ve sürekli algı yaratmak yanlış. Satın alma mı? Kiralama mı? Biz satın alma diyoruz. Siz ne istiyorsunuz?”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL