Ali Osman Gür,basınla buluştu.

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür basınla kahvaltıda buluştu.Gür basının karşısına ilçe kadın kolları başkanı , gençlik kolları başkanı , İlçe sekreteri ile çıktı.  başkan Ali Osman Gür..

Ali Osman Gür,basınla buluştu.

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür basınla kahvaltıda buluştu.Gür basının karşısına ilçe kadın kolları başkanı , gençlik kolları başkanı , İlçe sekreteri ile çıktı.  başkan Ali Osman Gür ilçede sık sık ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerin her zaman devam edeceğini de belirtti.

SEDAŞ A.Ş. ile yapılan görüşmelerle ilgili olarak “ Çayırova’ da en büyük sorun elektrik ile ilgili olduğunu belirten Başkan Gür,9 trafo inşa edileceğinin sözünü aldığını belirtti. Bu trafo inşalarından sonra Çayırova’da elektrik sorununun ortadan kalkacağını belirtti ve  SEDAŞ’a teşekkürlerini iletti.

Bir diğer sorunun ise internet olduğunu belirten Başkan Gür,alt yapı sorunlarının çözüleceğini ve ve 18.000 aboneye hizmet verecek fiber hat onayını aldıklarını, projenin 2018 yıl sonu ile 2019 başlarında tamamlanacağını belirtti.

Güvenlik birimlerinde ise bekçi alımlarının sona erdiğini artık  sadece alınan bekçilerin göreve başlayacak zamanı beklediklerini belirten Gür, alınan bekçilerin görev yerlerini üst makamların belirleyeceğini belirtti.

Sivil toplum kuruluşları ile yapılan çalışmaların önemini ve detaylarını paylaşan Ali Osman Gür karşılıklı memnuniyet olduğunu ve dernek başkanları ile birlikte basına açık bir kahvaltı organizasyonunda buluşacağını da açıkladı.

Ayrıca Çayırova Belediyesi Uçak Restaurant projesini çok yakında tamamlayacağını belirtirken yapılan ve yapılacakların bu projelerle sınırlı olmadığını kent meydanı projesine yakın zamanda başlanacağını, verilen  sözlerin tutulacağını belirten Başkan Gür ‘’ gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz.

Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak her zaman halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Allah herkesten razı olsun. Yapılan destekleri unutmayacağız.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL