Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Ali Osman Gür’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı” kilitlendi Ali Osman Gür’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Ali Osman Gür’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayımladı AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla..

Ali Osman Gür’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük atılım olduğunu ifade eden Gür “Bugün her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyetimiz, eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanında büyük bir düşüncenin ürünüdür. Bizler bu günlerin sorumluları olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasla aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek zorundayız. Bu yolda yürürken asla milli değerlerimizden ödün vermemek milli birlik ve beraberliğimizi yükseltmek ve bu değerleri yarınlara sağlam olarak teslim etmekle görevliyiz. Bugün ülkemizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94’üncü yıldönümünü büyük bir gururla kutlamaktayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadele’nin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, dünya tarihinin önemli başarılarındandır. Bugün, bağımsız, özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalktığımız, demokratik, sosyal bir hukuk devleti şekliyle Cumhuriyeti kurduğumuz gündür. Ancak son günlerde yaşananlar göstermektedir ki, birliğe, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için hiç düşünmeden canlarını feda edenlere, Cumhuriyetimizi kuranlara karşı sorumluluklarımız vardır. Tek bayrak, tek millet ve tek vatan düşüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırılan Cumhuriyetimizin, Türk milletinin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini bizlere bir kez daha hatırlatan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL