Manşetler Politika Surmanset

Ali Uçar: “Unutmayın Hesap Günü Çetin Olacak!”

Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım kısa sürede bölgenin en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Yapmış olduğu paylaşımda kimi veya kimleri..

Ali Uçar: “Unutmayın Hesap Günü Çetin Olacak!”

Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım kısa sürede bölgenin en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Yapmış olduğu paylaşımda kimi veya kimleri kastettiği ise merak konusu oldu.

Uçar’ın önceki akşam yaptığı paylaşımda “Çayırova’nın Aslan Parçaları, Çayırova’dan Maltepe sahiline kadar çay ocaklarında, ofislerde, cafelerde ikili üçlü konuşmalarında “Vatan, Millet, Çayırova” diyenler, “tüyü bitmemiş yetim hakkı yeniyor” diye konuşanlar, yüzlerine gelince ise el etek öpenler. Hakkı teslim etmeyip güce teslim olanlar, unutmayın hesap günü çetin olacak!” dedi.

Yapmış olduğu paylaşımda hayli sert ifadeler kullanan Meclis Üyesi Uçar’ın bu paylaşımı kamuoyunda büyük beğeni toplarken siyasi kulislerde ise uzun süre tartışılacağa benziyor.


YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL