Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Altıntaş’tan Sultan Orhan’a Dernek Evi” kilitlendi Altıntaş’tan Sultan Orhan’a Dernek Evi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Altıntaş’tan Sultan Orhan’a Dernek Evi

Altıntaş Şirketler Grubu Kurucu ve Onursal Yönetim Kurulu Başkanı, Tarihi  Gebze Sultan Orhan Camii  Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı, Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş Tarihi Sultan Orhan  Camii’nin yanına Dernek..

Altıntaş’tan Sultan Orhan’a Dernek Evi

Altıntaş Şirketler Grubu Kurucu ve Onursal Yönetim Kurulu Başkanı, Tarihi  Gebze Sultan Orhan Camii  Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı, Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş Tarihi Sultan Orhan  Camii’nin yanına Dernek Evi kazandırmak için kolları sıvadı. Dernek Evi Projesini hazırlatan Altıntaş onay için Yüksek Anıtlar ile Gebze Belediyesi’nin kararlarını beklediklerini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan İşadamı Muzaffer Altıntaş, Tarihi Camii’nin yanında  derneğe ait bulunan yerde, içinde lokal, dernek toplantı salonları, dinlenme odaları ile içinde masa ve oturma gruplarının bulunacağı bir bahçesi bulunan, iki katlı modern Dernek Evi’ni kazandırmak için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

750 YILLIK TARİHİ YAPIYA UYGUN ŞEKİLDE OLACAK

Konuyla ilgili hazırlanan proje hakkında bilgi veren  Dernek Başkanı ve İşadamı Muzaffer Altıntaş, “ 750 yıllık Tarihi geçmişi bulunan Camii’mizin yanına yakışacak şekilde bir proje hazırlattık. Şu anda Anıtlar Yüksek Kurulu ile Gebze Belediyesi’nin onayını bekliyoruz. Bu hususta  Gebze  Belediye Başkanlığımızın yakın ilgi ve alakasını bekliyoruz. Tamamen Camii cemaatinin ve derneğimizin katkıları ile yapılacak olan Dernek Evi, Camiimizin malı olacak ve tapusuna satılamaz şerhi konulacak.” Dedi.

Altıntaş ayrıca  Cami’de artık cenaze namazlarının kılınması için de düzenleme gerektiğini, bu konuda da belediyenin son imar durumunu beklediklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL