Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Altlı Üstlü İki Leğen, Onlar Karda Kışta Ölmeden" | Kocaelide Bugün

“Altlı Üstlü İki Leğen, Onlar Karda Kışta Ölmeden”

“Minik Dostlarımız İçin Mamalık,Suluk ve Yuva”   Anadolu Gençlik Derneği Körfez Temsilciliği, soğuk kış mevsiminin başlamasıyla birlikte sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenledi.   Yuvalarımızı..

“Altlı Üstlü İki Leğen, Onlar Karda Kışta Ölmeden”

“Minik Dostlarımız İçin Mamalık,Suluk ve Yuva”

 

Anadolu Gençlik Derneği Körfez Temsilciliği, soğuk kış mevsiminin başlamasıyla birlikte sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında etkinlik düzenledi.

 

Yuvalarımızı yapmak için gerekli olan Malzemeler;

-2 Adet Orta ve Aynı Boy Mutfak Leğeni.

-Makas yahut bıçak.

-Leğenleri birleştirmek için Klips veya sağlam Bir Yapıştırıcı.

Havaların soğumasıyla birlikte sokak hayvanlarının yuvasının olmamasını kendilerine dert eden ve başlattıkları “Minik Dostlarımız İçin Mamalık, Suluk ve Yuva” sosyal sorumluluk projesiyle kollarını sıvayan gençler, Yuva Suluk ve Mamalık yaptılar.

Yapılan Mamalık, Suluk ve Yuvalar ilçenin çeşitli yerlerine ilçe halkı tarafından da çok olumlu karşılandı.

 

Hayata geçirilen çalışmanın daha da büyüyerek devam etmesini istediklerini belirten Anadolu Gençlik Derneği Körfez Temsilciliği İlçe Ortaokullar Komisyonu Başkanı M.Arkın Cenğiz; Sokak hayvanları da Allah’ın yarattığı bir canlı. Biz insanlarda bu hayvanlara gerekli önemi göstermek zorundayız. Merhamet göster ki, merhamet göresin düsturu ve inancı ile yapmış olduğumuz bu çalışma ile inanıyoruz ki sokakta yaşayan hayvanlarımız artık daha rahat edecek.

Ayrıca Tüm halkımızı ilçemizin muhtelif noktalarına koymuş olduğumuz yemlik, suluk, ve yuvaları hiç bir şekilde sahipsiz bırakmamaya, gereken hassasiyeti göstermeye davet ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL