Eğitim Genel Güncel Spor

Anıl’ın Dünya Şampiyonluğu hedefi güçlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün down sendorumlu Milli Sporcusu Anıl Demir, Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi’nde (SPORTAM) bir dizi performans testinden geçti. Kısa bir süre önce Erkekler Gülle Atma..

Anıl’ın Dünya Şampiyonluğu hedefi güçlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün down sendorumlu Milli Sporcusu Anıl Demir, Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi’nde (SPORTAM) bir dizi performans testinden geçti. Kısa bir süre önce Erkekler Gülle Atma Türkiye Şampiyonluğu elde ederek, kulübüne gurur yaşatan Anıl, zorlu performans testlerinden başarı ile geçti. Anıl’ın bu başarısı, hedefi olan Dünya Şampiyonluğu için önemli bir altlık oluşturdu. Anıl daha önce Dünya ikinciliği derecesini elde ederek önemli bir başarıya imza atmıştı.

ÖZEL SPORCULAR PERFORMANS MERKEZİ’NDE

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın Vinsan Tesisleri’ndeki Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi’nde yapılan performans testine Anıl Demir’in yanı sıra, Kağıtspor Kulübü’nün Atletizm lisanslı özel sporcuları Mücahit Açıkgöz,  Sonercan Alim ve Kübra Dişli de katıldı.

YAPILAN ANALİZLER

Özel sporcular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Özel Sporcular Antrenörü Tahir Tarım’ın gözetiminde Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi’nde yapılan tüm testlerden başarı ile geçti. Yapılan testlerin ışığında sporcuların aynı zamanda yarış dereceleri ve antrenman programları düzenlendi. Sporcular yapılan analizler kapsamında üst gövde ve alt gövde kuvvet ölçümleri, esneklik ölçümleri, vücut kütle ağırlıkları yapı analizlerinden geçti.

HEDEFE DOĞRU ÖNEMLİ ALTLIK

Öte yandan SPORTAM’daki ölçümlerden başarı ile geçen down sendorumlu Milli Sporcusu Anıl Demir için ayrı bir önem taşıdı. Türkiye şampiyonluğunun ardından gözünü Dünya Şampiyonluğuna diken başarılı sporcu, yapılan ölçümlerin ardından performansını detaylı olarak görmek şansı buldu. Ölçümlerin tümünden başarı ile geçen Anıl’ın bu durumu, hedefi olan Dünya Şampiyonluğu için önemli bir altlık oluşturdu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL