Genel

Ankara kulislerini sallayan iddia…

Ankara kulislerini sallayan son dakika iddia… Kadir Topbaş, Melih Gökçek gibi ses getiren istifaların ardından son olarak istifa eden Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ses getiren tepkili açıklamalarıyla sallanan..

Ankara kulislerini sallayan iddia…

Ankara kulislerini sallayan son dakika iddia… Kadir Topbaş, Melih Gökçek gibi ses getiren istifaların ardından son olarak istifa eden Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ses getiren tepkili açıklamalarıyla sallanan siyaset gündemi bir iddia ile daha çalkalanıyor! CNNTürk’te yer alan habere göre, Kanal D muhabiri Seçil Özer yaptığı araştırmalar sonrası 7 ilde daha belediye başkanlarının istifasının isteneceğini aktardı.

AK Parti’de değişim rüzgarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘metal yorgunluğunu kabul edemeyiz’ sözleriyle başlamıştı. Beş büyükşehir belediye başkanlarının istifası istenmiş ve bu başkanlar art arda istifa etmişlerdi. Şimdi ise Ankara kulislerinde konuşulan yeni bir iddia var: 7 ilde daha belediye başkanlarının istifası istenecek.

‘AK PARTİ’DEKİ DEĞİŞİM RÜZGARI BUNUNLA KALMAYACAK’

İstifaları istenen başkanlar Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Ahmet Edip Uğur, Recep Altepe, Faruk Akdoğan art arda görevlerini bırakmışlardı. Ama kulislerde AK Parti’deki değişim rüzgarının bununla kalmayacağı konuşuluyor. Biraz ara verilse de Kasım ayından sonra istifasının istenileceği 7 başkanın daha olduğu iddia edildi.

Kanal D muhabiri Seçil Özer, Ankara kulislerinde konuşulan bu iddiaları araştırdı. Özer kulislerde, ‘Gaziantep, Antalya, Trabzon, Ordu, Uşak, Nevşehir, Afyonkarahisar Büyükşehir Belediye Başkanları’nın istifalarının isteneceği iddialarının olduğunu aktardı.

MENDERES TÜREL: ERDOĞAN’IN İMASI BİLE YETER İSTİFA ETMEM İÇİN

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel daha önce hakkında çıkan bu iddialarla ilgili konuşmuş, ‘Cumhurbaşkanımızın iması bile istifa etmem için yeterli’ demişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL